Gastenboek

Gasten van onze chalets willen wij graag uitnodigen om een reactie achter te laten in ons gastenboek!

9 Responses to Gastenboek

 1. Pieter zeggen:

  Het chalet ”De Boskabouter” heeft ons een uitstekende vakantie geboden door;
  1. de mooie ligging aan de bosrand,
  2. een keurige verzorging van het chalet met de aanwezigheid van alles waar een gezin met jonge kinderen blij van wordt,
  3. de fijne communicatie met de familie Reinders, die het maximale doen om het hun gasten naar de zin te maken.

 2. Miguel zeggen:

  Prachtig gelegen aan de bosrand,van alle gemakken voorzien en heel kindvriendelijk. Ook veel te doen in de omgeving. Zeker een aanrader!

 3. Laura, Matthew en Milena zeggen:

  Ondanks het wisselvallige weer een heerlijke tijd gehad. Een ideale plek voor gezinnen met (jonge) kinderen. Er is genoeg te doen in de omgeving en van het vogelgezang en de vrije uitkijk op het bos krijg je geen genoeg. Onze dochter heeft genoten en wij ook !

 4. Fam. Grijsen zeggen:

  We hebben ontzettend genoten van ons weekje weg. Je hebt een schitterend uitzicht op het bos. Je zit er echt midden in. Het vele binnen- en buitenspeelgoed was een groot succes. De communicatie was ontzettend fijn en vriendelijk met de beheerders. Een persoonlijke attentie bij het ontvangst was ook een warm welkom. Bedankt voor alles!

 5. Samantha zeggen:

  Heerlijk het nieuwe jaar begonnen in het prachtige plekje in het bos afgelopen weekend. Wat zag het huisje er mooi uit en helemaal in kerstsfeer, daar is veel aandacht aan besteed!

  Ook met oud & nieuw was het hier erg rustig en gezellig, restaurant op het park was om middernacht open en het was er erg gezellig druk met mooi vuurwerk!

  Een mooi begin van 2016!

 6. bert spijkerman zeggen:

  wij hebben heerlijk genoten van ons gewonnen weekend en willen samantha bedanken voor de actie en de familie reinders voor het open stellen van hun huisje. we hebben het enorm getroffen , want op onze eerste avond in het huisje zagen wij een everzwijn met 2 jongen voorbij lopen. het chalet is mooi en praktisch ingericht en van alle gemakken voorzien. zeker een aanrader waard om het een keertje te huren.
  bert en jorina

 7. liesbeth wensink zeggen:

  Het is echt een droomplek. Je zit er prachtig en rustig. Echt een plek om te ontstressen en te genieten van de vogels, konijnen en als je geluk hebt zie je ook wilde zwijnen. Echt top!!!!

 8. Ana van t wout zeggen:

  Wij waren de eerste gasten. Wij komen zelf al jaren op camping. Dit plekje was erg bijzonder. Wij hebben erg genoten. Ana en Adrie.

 9. Samantha zeggen:

  Veel plezier met de nieuwe website.
  Jullie hebben een prachtig chalet in een mooie vrije omgeving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *